Eszközbeszerzési támogatás

Széchenyi logo

"TERMELÉS KAPACITÁSBŐVÍTÉSSEL KAPCSOLATOS ESZKÖZBESZERZÉS A GÓDOR BÚTOR KFT.-NÉL"

A GÓDOR BÚTOR Kft. zalaegerszegi telephelyén egy faipari CASADEI FLEXA 47/Y egyedi konfigurációs élzáró berendezést vásárolt meg a Széchenyi 2020 program keretében elnyert 11,04 millió forintos támogatás segítségével.

A Gódor Bútor Kft. családi vállalkozásként működik, ahol a lakosság részére konyha, étkező, nappali, hálószoba, valamint közösségi bútorok gyártása, kivitelezése, irodák, panziók berendezésének gyártás 17 éves múltra tekint vissza. A társaság minden esetben a vevői igényeket tartja szem előtt, így egyedi megrendeléseket is teljesít igény szerint, a mai kor elvárásainak, stílus- és formavilágának, illetve technológiai igényeinek megfelelően. Fejlesztésünk célja volt a versenyképességünk javítása a nagyobb hozzáadott érték tartalmú termékek gyártása. A társaságunk a beszerzett gép segítségével bővíti a magas minőségű termékeinek termelését, így megőrzi versenyképességét a piacon.

A projekt keretében megvásároltunk egy CASADEI FLEXA 47/Y egyedi konfigurációs élzáró berendezést. A gép korszerű, az európai minőségi követelményeknek megfelelő berendezés. A beszerezett technológia egy nagypontosságú faipari gép, ez a társaságunk részére egy eddig nem használt új technológia bevezetése, mellyel kitűnő minőséget tudunk elérni. 2016.05.23.-án megrendeltük a berendezést, 2016.06.20.-án megtörtént a szállítás és az üzembe helyezés. A gépet aznap hasznosításba vettük. Az utolsó kifizetés 2016.07.04.-én került utalásra.

A fejlesztés során beszerzett gépet azonnal hasznosításba vettük, ezért a fejlesztés befejezését követően, azonnal integrálódott a társaságunk napi működésébe. A társaságunk megfelelő szakmai és szervezeti háttérrel rendelkezik a fejlesztés során beszerzett eszköz működtetéséhez, valamint a fejlesztés során közvetlenül és közvetett módon létrejövő eredmények fenntartásához.

A projekt megvalósítása során beszerzett eszköz hozzájárul, hogy a társaság a piac szignifikáns szereplője legyen, ezáltal növekszik értékesítésünk modernizációja. A projekt megvalósítása hozzásegítette a társaságot versenyképességének javításához és a bevételeinek növeléséhez. A projekt során megvásárolt eszköz a minőségi technológiát testesíti meg, és mindenben megfelel az Európai Unió által támasztott szigorú biztonsági előírásoknak.

„A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg, a közel 11 millió forint európai uniós támogatás segítségével.”
A projekt befejezése: 2016.07.04., Támogatás aránya: 45 %
Projekt azonosítószáma: GINOP - 1.2.1-14-2014-00984

További információ kérhető:
Gódor Gyula
Elérhetőségeink: telefonszámunk:06 (30) 316 2230, e-mail címünk: )