Magunkról

A Gódor Bútor Kft. magyar tulajdonú családi vállalkozásként közel 20 éve van jelen a magyar bútorgyártás piacán. Megalakulásunk óta elsődleges célunk a vevők igényeinek megfelelő termékek gyártása, melyhez kiváló minőségű alapanyagokat használunk. A tökéletes eredmény eléréséhez elengedhetetlen feltétel még a modern technológia, a minőségi géppark és a szakmájukban jártas, tapasztalt munkatársak.

Megrendelőink számára nappali bútorok, hálószoba bútorok, konyhabútorok, étkezők, irodabútorok tervezését és kivitelezését vállaljuk. Mindemellett közösségi bútorok gyártása, irodák, panziók bútorozása terén is széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk.

A hatékony partnerkapcsolatoknak és piackutatásunknak köszönhetően mára az ország számos üzletében találkozhatnak a vásárlók termékeinkkel.

A vevők változó igényeire reagálva folyamatosan tervezünk és készítünk modern, a mai kor elvárásainak, stílus- és formavilágának, illetve technológiai igényeinek megfelelő nappali bútorokat, konyhabútort, étkezőt, irodabútorokat.

Kérdésével, illetve megrendelésével kapcsolatban keresse partnereinket, vagy forduljon hozzánk bizalommal!