Elérhetőségek

GÓDOR Bútor Kft.

Cím: 8900 Zalaegerszeg,
Gazdaság út 32/c (a fűrészüzem mellett)
Telefon:
+36-92-350-019
Fax: +36-92-350-019
Mobil:
+36-30-583-5710
E-mail:
info@godorbutor.hu
Facebook

FacebookRólunk


A Gódor Bútor Kft. magyar tulajdonú családi vállalkozásként közel 30 éve van jelen a magyar bútorgyártás piacán. Megalakulásunk óta elsődleges célunk a vevők igényeinek megfelelő termékek gyártása, melyhez kiváló minőségű alapanyagokat használunk. A tökéletes eredmény eléréséhez elengedhetetlen feltétel még a modern technológia, a minőségi géppark és a szakmájukban jártas, tapasztalt munkatársak.

Megrendelőink számára nappali bútorok, hálószoba bútorok, konyhabútorok, étkezők, irodabútorok tervezését és kivitelezését vállaljuk. Mindemellett közösségi bútorok gyártása, irodák, panziók bútorozása terén is széleskörű tapasztalatokkal rendelkezünk.

A hatékony partnerkapcsolatoknak és piackutatásunknak köszönhetően mára az ország számos üzletében találkozhatnak a vásárlók termékeinkkel.

A vevők változó igényeire reagálva folyamatosan tervezünk és készítünk modern, a mai kor elvárásainak, stílus- és formavilágának, illetve technológiai igényeinek megfelelő nappali bútorokat, konyhabútort, étkezőt, irodabútorokat.

Kérdésével, illetve megrendelésével kapcsolatban keresse partnereinket, vagy forduljon hozzánk bizalommal!
Vissza az előző oldalra!
GÓDOR Bútor Kft. - Magyar